Kontakt

Jeg er altid til at tage fat på!

60 24 47 53

Mandag-Fredag 08:00-16:00

info@mwregnskab.dk

Send en mail i dag!

Skal jeg vende tilbage?
Udfyld nedenstående!

Jeg vender tilbage i løbet af 1 arbejdsdag. 

Når man driver en virksomhed, er det vigtigt at have styr på økonomien og bogholderiet. En revisor kan hjælpe med at sikre, at der er styr på det hele. Det er derfor oplagt at vælge en dyr revisor, da man tror at kvalitet og pris hænger sammen. Det er dog langtfra sandheden i revisorbranchen.  Jeg kan levere samme kvalitet, som de store revisionshuse til en brøkdel af prisen. Det skyldes at mine ydelser er tilpasset små virksomheder. Herudover har jeg ikke de dyre udgifter som de store virksomheder har. 

De digitale værktøjer som en revisor har til rådighed har revolutioneret måden revisoren arbejder på . Ved at bruge digitale værktøjer til at håndtere bogføringen og regnskaberne kan revisoren i dag gør arbejdet langt billigere, da det kræver langt færre timer til at lave samme mængde arbejde. Det er netop en af årsagerne til at mine priser er så billige. Det er også årsagen til, at jeg har kunder i hele Danmark selvom min base er København. Alt klares digitalt. 

At outsource bogholderiet er en populær løsning for mange af mine kunder, da det kan give en række fordele. En af de største fordele ved at outsource bogholderiet er, at det frigør mine kunders tid, så de kan fokusere på det de er gode til, og som vil vækste deres virksomhed. Ved at lade en billig bogholder overtage bogholderiet kan de ligeledes spare en masse penge, da jeg kan udføre samme arbejde meget hurtigere. Derudover giver outsourcing af bogholderiet til mig også adgang til en større ekspertise og viden, som mine kunder ellers ikke ville have haft adgang til. Jeg har en bredere vifte af erfaringer og færdigheder, og kan dermed levere en højere kvalitet i bogholderiet.

 

Det er rigtig vigtigt for mig, at forventningsafstemme med alle mine kunder, hvordan jeg bedst hjælper dem. Det er derfor ligeledes rigtig vigtigt for et godt samarbejde, at mine kunder skal vide hvordan jeg skal hjælpe dem. Derfor tilbyder jeg altid et gratis og uforpligtende første møde, hvor vi drøfter dine behov og udfordringer, så jeg har de bedste forudsætninger for at kunne hjælpe.