FAQ

FAQ

Tøv ikke med at sende mig en mail eller kontakt mig på anden vis, hvis I har spørgsmål. Nedenfor har jeg samlet nogle af det mine kunder spørger oftest om.

Billig revisor der ordner regnskaber

JA! Hos mig er det kun mig, der håndtere dine regnskaber. Jeg arbejder ikke med underleverandører, og jeg tager kun de opgaver jeg selv kan klare. Jeg har altså ingen ansatte. Det medfører en høj grad af kvalitet og kontinuitet i det arbejde jeg udfører. 

Mine priser er faste, og jeg sender ikke ekstra faktura, fordi det viser sig, at jeg har brugt flere timer på en opgave end jeg havde forudset. Inden jeg tager en opgave, vil du få en fast pris, og det er også det der vil blive faktureret. 

Sagtens! Jeg kan både mødes på mit kontor i københavn. Jeg kan dog sagtens komme forbi til en kop kaffe også. 

Mine ydelser er tilpasset små virksomheder, da det kun er det segment jeg har. Jeg har derfor ingen dyre udgifter eller høj husleje. Herudover arbejder jeg effektivt med alle de nye digitale værktøjer, således at jeg ikke skal bruge så mange timer på en opgave.