Om mig

Hvem er jeg?

Jeg leverer pålidelig og billig revisor og bogholderi-ydelser til små selvstændige.

Mit navn er Masih Wardak. Jeg er uddannet fra CBS og har arbejdet som revisor for en af verdens største revisionshuse. Herudover har jeg erfaring som CFO. Jeg har erfaring med stort set alle brancher og virksomheds-størrelser. Jeg har dog især stor ekspertise inden for små og mellemstore virksomheder - både Enkeltmandsvirksomheder og ApS'er.

Masih . Revisor og bogholder med mange års erfaring
revisoren og kunden trykker hånd

Min mission

Min mission er at gør livet lettere for små selvstændige, der ikke altid har brug for de ydelser , som de store revisionsfirmaer tilbyder. Jeg kører med gennemsigtige og pålidige priser, så kunden ved hvad de skal betale , og hvad de får!

Mine værdier

Lad os snakke dine behov

Tag endeligt fat i mig, så vi kan diskutere dine behov og hvordan jeg kan hjælpe med at opfylde dem. 

Priser

ApS
Årsregnskabet

I står selv for bøgføringen
DKK 3.500
 • Udarbejdelse af årsregnskab
 • Indberetning til erhvervsstyrelsen
 • Udarbejdelse af skatteregnskab
 • Indberetning af selvangivelse
 • Angivelse af udbytte

ApS årsregnskab+bogføring

Jeg klarer det hele!
DKK 8.000
 • Alt fra Årsregnskabspakken
 • Bogføring af op til 400 posteringer
 • Afstemning af alle konti
 • Opgørelse af lønsum og moms
 • Angivelse af udbytte
Populær

EMV
Årsregnskabet

I står selv for bøgføringen
DKK 3.500
 • Udarbejdelse af årsregnskab
 • Indberetning til erhvervsstyrelsen
 • Udarbejdelse af skatteregnskab
 • Indberetning af selvangivelse
 • Angivelse af udbytte

EMV årsregnskab+bogføring

Jeg klarer det hele!
DKK 8.000
 • Alt fra Årsregnskabspakken
 • Bogføring af op til 400 posteringer
 • Afstemning af alle konti
 • Opgørelse af lønsum og moms
 • Angivelse af udbytte
Populær
revisoren og kunden trykker hånd
Find revisor - Sådan finder du en billig revisor og bogholder

At finde en billig revisor eller bogholder kan være en udfordring, da priserne kan variere meget, og ydelserne er ikke altid gennemsigtige.  Mange revisorer og bogholdere fakturerer på timebasis , hvilket gør det næsten umuligt at sammenligne priser. Som en billig revisor og bogholder er det for mig ret vigtigt, at mine kunder ved hvad de får og hvad de betaler for det. Hos mig er der 4 pakker at vælge imellem, som er skræddersyet til de små selvstændige og indeholder alt fra den daglige bogholderi til årsregnskab i enkeltmandsvirksomhed og ApS. Se mine ydelser

Hvad koster en revisor og bogholder?

Prisen på en revisor og bogholder kan variere lige så meget som kvaliteten. Små selvstændige har ingen jordisk chance for at vide på forhånd hvad revisoren koster eller hvor god den pågældende bogholder er. Af den grund er det derfor vigtigt , at finde en revisor eller bogholder, der på forhånd har faste priser og gennemsigtige pakker, hvor ydelserne fremgår. Hos mig kan du få udarbejdet og indberettet årsregnskab til 3.000 DKK. Hvis du lader mig overtage bogholderiet også, så kan det hele gøres helt ned til 6.000 DKK om året. Det er halvdelen af hvad du skal betale hos de store firmaer. Og jeg GARANTERE, at kvaliteten ikke er lavere end andre steder, tværtimod får du et produkt som du kun vil blive positivt overrasket over. Det gør alle mine kunder !! Se mine priser.

billig revisor og bogholder
travl revisor
Revisor København - Kunder overalt

En af grundene til at, der er så stor forskel på priserne på en billig revisor og bogholder og revisoren og bogholder, der koster rigtig meget er brugen af teknologien. Jeg har implementeret alt det nyeste teknologi i mit arbejde, således at jeg kan holde mit tidsforbrug og dine omkostninger lave. Teknologien betyder også, at jeg kan håndtere det hele online. Det betyder også, at selvom jeg er en revisor med base i København, så har jeg kunder overalt i Danmark. Afstanden betyder ingenting, når det hele kan klares på teams og mail. Jeg sørger stadig for, at du får en oplevelse af service og nærvær. Kontakt mig allerede i dag her.

Skal du bruge en billig revisor eller billig bogholder?

Billig revisor i København - Sådan finder du den bedste billig revisor til din virksomhed

At finde en billig god revisor kan være en udfordrende opgave for enhver virksomhed. Der er mange faktorer at overveje, og en af de vigtigste er prisen. Hvis du er enkeltmandsvirksomhed eller en mindre virksomhed i København, kan det være svært at finde en revisor, der er både billig og effektiv. Her kan du læse lidt om, hvordan du finder den bedste og billigste revisor i København, der passer til dine behov.

 1. Sådan finder du en billig revisor i København

Når du leder efter en billig revisor i København, er der flere faktorer, du bør overveje. En af de vigtigste er revisorens erfaring og ekspertise. Det er vigtigt at finde en revisor, der har erfaring med din virksomheds størrelse og branche. Du bør også undersøge revisorens priser og sammenligne dem med andre revisorer i København.

En anden faktor at overveje er revisorens tilgængelighed. Det er vigtigt at finde en revisor, der er tilgængelig, når du har brug for ham, og som er i stand til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med dine behov.

Endelig er det vigtigt at overveje revisorens erfaring og CV. Se mine ydelser her

 1. Hvordan finder du en billig revisor til enkeltmandsvirksomheder og ApS’er?

Hvis du er en enkeltmandsvirksomhed eller en mindre virksomhed, kan det være svært at finde en billig revisor, der er i stand til at håndtere dine behov. En måde at finde en dygtig billig revisor til enkeltmandsvirksomheder og ApS’er er ved at søge efter en freelance revisor.

Freelance revisorer er uafhængige revisorer, der tilbyder deres tjenester til mindre virksomheder og enkeltmandsvirksomheder til en lavere pris end traditionelle revisionsfirmaer. Du kan finde freelance revisorer online eller ved at spørge andre iværksættere og virksomhedsejere i dit netværk.

En anden måde at finde en billig revisor til enkeltmandsvirksomheder og APS’er er ved at lede efter en revisor, der specialiserer sig i at arbejde med mindre virksomheder. Disse revisorer har ofte lavere priser end større revisionsfirmaer, og de kan tilbyde skræddersyede løsninger, der passer til din virksomheds behov. Se mine priser her.